Tulbanden

Traditiegetrouw bak ik al vele jaren tulbanden in december.
Jarenlang had ik 1 vast recept met noten en rozijnen. Bij de eerste hap weet je al dat het bijna kerst is, alleen al vanwege het feit dat ik deze tulband enkel met kerst maak!
Sinds een paar jaar is hier thuis een ander recept favoriet: die met witte chocolade en in sinaasappellikeur gewelde blanke rozijnen! Wat mij betreft echt een nummer 1 onder de tulbanden! Als je die eenmaal geproefd hebt, zou je willen dat het elke maand kerst is!
Uiteraard pakken we de tulbanden feestelijk in; voor jezelf, maar ook heel leuk om weg te geven!
En, mocht je eerst een keer willen proeven? Kom dan naar de Kerstmarkt van Vrouwen voor Vrouwen. Daar serveren we een lekker stuk bij de koffie!
Smaken en Prijzen
Product | Grote vorm, 15 pers | Kleine vorm, 9 pers | Middelgroot, 11 cm, 4 pers | Middelgroot, 10 cm, 2 pers | Mini, 1 pers |
---|---|---|---|---|---|
Gemengde noten en rozijnen | E 14,50 | E 9,50 | E 5,00 | E 3,50 | E 1,50 |
Witte chocolade en in sinaasappellikeur gewelde rozijnen | E 14,50 | E 9,50 | E 5,00 | E 3,50 | E 1,50 |
Maak jouw eigen website met JouwWeb